Buy this product
600 Lekë

Marketingu ( Published by: in 2014 )

Translator:  Aleksandër Koli

Suksesi ose dështimi i biznesit tuaj varet nga suksesi ose dështimi i përpjekjeve që do të bëni në marketing. Nëse do të jeni në gjendje të identifikoni dëshirat, nevojat dhe aftësitë paguese të klientëve tuaj – dhe t’ua plotësoni ato – ju do të arrini rezultate të jashtzakonshme. Ky libër udhëzues i pazëvendësueshëm përmban 21 ide të fuqishme, të cilat mund t’i përdorni për përmirësimin e menjëhershëm të rezultateve tuaja strategjike të marketingut.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-32-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 124
  • Book dimensions: 134 x 205 x 11 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania