Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Mark Manson


Mark Manson është autori bestseller i New York Times dhe bestseller ndërkombëtar i librit Arti i Brishtë i Not Giving a F*ck (me mbi pesë milionë kopjesh shitje vetëm në Shtetet e Bashkuara). Blog-u i tij, markmanson.net, tërheq më shumë se dy milionë lexues në muaj. Manson jeton në New York City.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania