Buy this product
800 Lekë

Maresi ( Published by: Dritan in 2021 )


V etëm gratë dhe vajzat lejohen në Manastirin e Kuq, një parajsë larg abuzimit dhe shtypjes. Maresi, një rishtare trembëdhjetëvjecare, mbërriti atje në mes të dimrit të urisë. Tani jeton një jetë të lumtur në manastir, e mbrojtur nga Nëna dhe tek i gëzohet bibliotekës së madhe në Shtëpinë e Diturisë, vendit të saj të preferuar. Në këtë ekzistencë idilike, mbërrin Jai, një vajzë me të shkuar të errët. Ajo është arratisur nga shtëpia e vet, pasi ka qenë dëshmitare e vrasjes së motrës së saj të shtrenjtë. Shumë shpejt rreziqet e botës jashtë e ndjekin Jain në hapësirën e shenjtë të Manastirit dhe Maresi nuk mund të fshihet më mes librave dhe fjalëve, por duhet të marrë situatën në dorë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 184 73 3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 215
  • Book dimensions: 145 x 206 x 18 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania