Faqja e autorit

Manly P. Hall - 18 Mars 1901


Manly Palmer Hall ka qene nje autor Kanadez ,astrolog ,mistik, lektor. Eshte shume i njohur per punen e tij me 1928, The Secret Teachings of All Ages.Gjate karrieres se tij 70 vjeçare ai ka dhene me mijera leksione perfshire ketu dhe dy ne Carnegie Hall, dhe ka publikuar mbi 150 kopje librash .

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania