Buy this product
4000 Lekë

Malli për mëmëdhenë ( Published by: Mediaprint in 2009 )


Vargje te vjershetoreve tane kushtuar flamurit kombetar, gjuhes shqipe, dashurise per Memedhene, bukurive te Shqiperise e mergimit. Me fotografi nga krahina te ndryshme te Shqiperise dhe me doreshkrime te vjershetoreve.

Price: 4000 Lekë
Buy this product
4000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-18-85-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 274
  • Book dimensions: 275 x 227 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania