Buy this product
470 Lekë

Maksi në një udhëtim të hatashëm me klasën ( Published by: Albas in 2014 )


Maksi dhe shokët e tij ndihen të gëzuar. Shumë shpejt ata do të bëjnë një udhëtim me klasën. Në bujtinën “Finkenshtajn” i pret një ndeshje emocionuese futbolli, një garë dhe loja me fantazmën. Por aventura më e madhe e tyre është humbja dhe kërkimi i qenit të bujtinës, Bobit, i cili u zhduk pa lënë gjurmë. Këto aventura janë tipike të Maksit. Ai, Paulina dhe Niki e dinë se ç’duhet bërë në këto raste.

Price: 470 Lekë
Buy this product
470 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2014)
  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 02 468 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 84
  • Book dimensions: 142 x 208 x 8 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania