Buy this product
470 Lekë

Maksi dhe futbollistët fitimtarë ( Published by: Albas in 2014 )


Maksit i ka ardhur në majë të hundës që klasa e tretë A gjithmonë rrihet në futboll nga klasa e katërt B. Por në festën sportive nuk duhet të ndodhë kjo. Në skuadrën e tyre as trajneri më i mirë nuk bën punë, pasi të gjithë grinden me njëri-tjetrin. Por Maksi që është tip, e gjen zgjidhjen: ai merr maskotën e duhur, me ndihmën e së cilës e treta A bashkohet dhe, ndoshta, mund edhe të fitojë lojën.

Price: 470 Lekë
Buy this product
470 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2014)
  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 02 470 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 92
  • Book dimensions: 145 x 208 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania