Buy this product
800 Lekë

Majkëlli, vëllai i Xherrit ( Published by: Ombra GVG in 2012 )

Author:  Jack London
Translator:  Aleksandër Koli

Libri “Majkëlli, vëllai i Xherrit”, trajton historinë aventurë të një qeni në një udhëtim në det te hapur. Ky libër pason librin tjetër të Xhek London “ Xherri i Ishujve”. Xhek Londoni e shkroi këtë libër në udhëtimin e tij të dytë në Haëai në fund të vitit 1915, për të sjellë në vëmendjen e publikut “ Mizoritë ndaj kafshëve nëpërmjet të cilave ato detyroheshin të performonin para një audience e cila vendoste baste. Në fillim të librit trajtohet fenomeni i garave dhe trajnimit të kafshëve për të luftuar apo performuar para publikut. Aq efektive ishte indinjata e autorit, sa qinda klubeve londineze që i dedikoheshin basteve me kafshë, u mbyllën ose hoqën dorë nga ky lloj bisnesi.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-06-019-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 255
  • Book dimensions: 145 x 205 x 20 mm

More About the Author

Jack London -

All rights reserved. © 2015 Library Albania