Faqja e autorit

Maja Lunde


Maja Lunde (lindur në 1975), është autore librash për fëmijë , noveliste, me origjinë nga Norvegjia . Ajo botoi në vitin 2012 novelën për fëmijë Over grensen ,një thriller i viteve 1942 ku Sarah dhe Daniel janë dy çifut të cilët po përpiqen ti shpëtojnë persekutimit nazist gjatë pushtimit Gjerman në Norvegji.
Ajo ështe fituese e çmimit Shkrimtarja Norvegjeze e Bestsellerave në 2015 me romanin e saj (Bienes historie) Historia e Bletëve . Historia e Bletëve është publikuar dhe përkthyer me titullin The History of Bees në Amerikë nga Touchstone një ndarje e Simon dhe Schuster ne vitin 2017.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania