Buy this product
800 Lekë

Magjistari i panaireve ( Published by: Botimet Morava in 2015 )

Author:  Jelena lengold
Translator:  Ben Andoni

 Magjistari i panaireve përmban tregime me dashuri të përmbushur dhe të papërmbushur, me dukuri që janë të dukshme në jetën e përditshme dhe vlera që perceptohen vetëm në momente të jashtëzakonshme. Narracioni lëviz nga realizmi në dukje në zhanre të tjera; nga narracioni policesk ose thriller te proza erotike. Kujtimet, intimitetet dhe parandjenjat injektohen qetësisht në këto tregime që e pranojnë atë çka fati sjell, madje edhe kur bëhen përpjekje për ta ndryshuar, siç ndodh në tregimet Xhepat plot me gurë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-208-01-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 160
  • Book dimensions: 140 x 205 x 10 mm

More About the Author

Jelena lengold -

All rights reserved. © 2015 Library Albania