Buy this product
1200 Lekë

Magjistarët e dikurshëm 3: Trokit tri herë ( Published by: Botart in 2020 )


Dëshira dhe Ksari tani ishin dëbuar, në arrati, dhe atyre u qenë vënë pas luftëtarë, magjistarë, dhe ç’është më e keqja, SHTRIGAT... A mund t’i gjejnë ata përbërësit e një magjie që heq qafe shtrigat, para se Mbreti i shtrigave të fusë në kthetrat magjinë-që-funksionon-edhe-në-hekur? Kjo avenuturë kërkimi është më e frikshmja dhe më e pabesa nga të gjitha. Për më tepër... DIKUSH do t’i tradhëtojë ata...

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 286 76 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 382
  • Book dimensions: 160 x 235 x 33 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania