Buy this product
1300 Lekë

Magjia ( Published by: Dudaj in 2016 )

Author:  Rhonda Byrne
Translator:  Ivana Goga

“Ju keni në dorë mënyrën për të pasur një jetë magjike... E mbani mend kohën kur ishit fëmijë dhe besonit se jeta ishte e magjishme? E pra, jeta magjike është diçka reale, madje edhe më ngazëllyese, më frymëzuese e më interesante mga sa e imagjinonit kur ishit fëmijë. Po, ju mund t’i bëni ëndrrat tuaja realitet, ju mund të keni çdo gjë që dëshironi, jeta juaj mund të marrë ndriçimin e yjeve!Bashkohuni me mua në një rrugëtim të paharrueshëm njëzet e tetë ditor, gjatë të cilit do të zbulojmë për herë të parë se si mund t’i japim jetës sonë një pamje marramendëse. Aventura jonë fillon dy mijë vjet më parë, atëherë kur në shkrimet e shenjta u zbuluan disa njohuri jetë-ndryshuese. Për njëzet vjet me radhë, këto njohuri kanë qenë një mister për njerëzit. Pothuajse të gjithë ata që i kanë lexuar janë ngatërruar keq, madje dhe i kanë keqkuptuar...”-Rhonda Byrne.

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-473-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 284
  • Book dimensions: 133 x 204 x 20 mm

More About the Author

Rhonda Byrne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania