Buy this product
500 Lekë

Magdalena ( Published by: Botimet MAX in 2007 )

Author:  Angela Hunt
Translator:  Betim Muço

Mari Magdalena është reale, siç janë edhe gratë e tjera rreth Jezusit, dishepujt, perandorët dhe një sërë emrash të tjerë.nA ishte Mari Magdalena e dashura e Jezusit As që duhet menduar! Shumë feministe bashkëkohore dhe admiruese perëndeshash janë përpjekur ta ngrenë Mari Magdalenën duke e lidhur atë me Jezusin seksualisht... një kundërshti në përqasje, edhe sikur të qe e tillë. Jezusi bëri një jetë pa mëkate, që përfshinte qëndrimin larg kurvërisë e qejfeve. Ai i qe kushtuar krejtësisht dëshirës së Atit dhe qëllimit të tij për çlirimin e njerëzimit.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 510
  • Book dimensions: 130 x 200 x 24 mm

More About the Author

Angela Hunt -

All rights reserved. © 2015 Library Albania