Faqja e autorit

Magda Szabo


MAGDA SZABÓ 1917-2007 është një prej shkrimtareve më të dashura hungareze të shekullit XX. Autore e famshme romanesh, dramash, ajo e fitoi lavdinë e vet me romani madhor "Dera" i cili u bë i njohur në gjithë botën falë përkthimit në mbi dyzetë gjuhë. The New York Times e shpalli romanin 'Dera' ndër 10 librat më të rëndësishëm të botuar në 2015 në ShBA. Me famë dhe me shumë çmime jashtë dhe brenda vendit, ajo i jetoi 90 vitet e veta në Debrečen, aty ku dhe lindi.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Magda Szabo
Përkthyesi:  Viola Adhami
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania