Faqja e autorit

Madeleine L'Engle


Madeleine L'Engle është shkrimtare amerikane, e njohur më shumë për romanet artistike për fëmijë dhe të rinj, sidomos për librin "Aventurat e pazakonta të Megi Marit".

Ky libër ka fituar çmimin Newbery në vitin 1963 dhe është libri i parë i serisë klasike prej 5 librash të quajtur "Kuinteti i kohës",

Veprat e saj pasqyrojnë interesin e lartë për shkencën moderne.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania