Buy this product
500 Lekë

Lutecia ( Published by: Botimet MAX in 2006 )

Author:  Angela Hunt
Translator:  Betim Muço

Nga viti 1938 1945, hotel  Lutecia - hoteli i vetëm në bregun e majtë të Senës - bëhet pjesë e vetë fatit të Francës. Brenda mureve të tij zënë vend të mërguarit, shkrimtarë dhe artistë, pastaj oficerët nazistë dhe trafikantët e tregut të zi, që në fund ia lënë vendin karvanit të madh me të internuar që kthehen nga kampet e përqendrimit.nNë përpjekje për të nxjerrë sa më shumë në pah të dhëna biografike dhe me një frymëzim të spikatur romanesk, autori i jep jetë legjendës së dikurshme të këtij hoteli të madh, duke përdorur një art të gërshetuar me dritëhije, që i përshtatet më mirë se çdo gjë tjetër mitit të këtij hoteli.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-37-51-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 512
  • Book dimensions: 0 x 0 x 0 mm

More About the Author

Angela Hunt -

All rights reserved. © 2015 Library Albania