Buy this product
1000 Lekë

Luksi ( Published by: Bota Shqiptare in 2014 )

Author:  Anna Godbersen
Translator:  Andi Lamko

Vajza të bukura me fustane të bukur që festojnë deri në agim. Djem të parezistueshëm me buzëqeshje dinake dhe qëllime të rrezikshme. Gënjeshtra të bardha, sekrete të errët dhe situata skandaloze. Ky ishte Manhatani, 1899.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2014)
  • Published in: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-00-100-9
  • Page nr.: 335
  • Book dimensions: 140 x 205 x 23 mm

More About the Author

Anna Godbersen -

All rights reserved. © 2015 Library Albania