Buy this product
600 Lekë

Lufta e Vlorës ( Published by: Toena in 2002 )

Author:  Ago Agaj

Kryepuna e Ago Agajt, e cila (ri)botohet, tani, për herë të parë në atdhe, është epopeja në prozë "Lufta e Vlorës", një enciklopedi e trimërisë, e portreteve të luftëtarëve, e diplomacisë së asaj kohe, e dokumentacionit, përzgjedhjes së folklorit, ku nuk mungojnë as largpamësia dhe as dhëmbja, por dhe grotesku e dialogu natyrisht, vdekja dhe pasvdekja, që së toku, e bëjnë veprën të lexohet dhe si roman i fatit kombëtar, përshkuar nga dashuria e dëshpërimi për vendin e të parëve si dhe nga një krenari fisnike.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2002)
  • Published in: 2002
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927 1 613 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 376
  • Book dimensions: 132 x 200 x 20 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania