Buy this product
1000 Lekë

Lufta dhe Paqja 2 ( Published by: OMSCA-1 in 2006 )

Author:  Leo N.Tolstoy

“Lufta dhe Paqja”, është një novelë historike, e ndarë në katër libra në shqip, që tregon për ngjarjet e trazuara në Rusi gjatë luftërave të Napoleonit në fillim të shekullit të nëntëmbëdhjetë. Mbështetur mbi një stil jete aristokratike që tashmë kishte filluar të zhdukej gjatë kohës që Leo Tolstoi shkroi librin e tij në vitet 1860, libri përmbledh një periudhë relativisht të shkurtër – pesëmbëdhjetë vjet – por paraqet jetët e karaktereve të ndryshëm nga të gjitha segmentet e shoqërisë me detaje të gjalla dhe të mirë realizuara. Ky libër është vëllimi i dytë i novelës.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-52-15-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 418
  • Book dimensions: 143 x 205 x 30 mm

More About the Author

Leo N.Tolstoy -

All rights reserved. © 2015 Library Albania