Buy this product
500 Lekë

Lola Gjoka (Aleksi): Një jetë mbi tastierë ( Published by: OMSCA-1 in 2013 )

Author:  Hamide Stringa

Vepra e Stringës i shtohet vargut të botimeve për figura të shquara të kulturës sonë që vitet e fundit janë shumuar admirueshëm. Krahas vlerave njohëse dhe edukative për lexuesin e gjerë e veçmas për artistët, nxënësit, studentët, mësuesit e pedagogët e muzikës, monografia e Prof. Hamide Stringës "Një jetë mbi tastierë" kushtuar pianistes Lola Gjoka (Aleksi) "Artiste e Popullit" sjell dhe vlera te reja e të rëndësishme në pasurimin e historiografisë muzikore shqiptare.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2013)
  • Published in: 2013
  • ISBN-13: 978-9928-132-22-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 185
  • Book dimensions: 135 x 200 x 13 mm

More About the Author

Hamide Stringa -

All rights reserved. © 2015 Library Albania