Buy this product
1200 Lekë

Lojërat e urisë ( Published by: Uegen in 2010 )

Author:  Suzanne Collins
Translator:  Taulant Hatia

Një bestseller ndërkombëtar, libri “Lojërat e urisë” ka në qendër 16-vjeçaren Katnis, e cila jeton në Panem, një vend në Amerikën Veriore të periudhës post-apokaliptike. Kapitoli, metropoli i vendit, ushton një kontroll të rreptë në të gjitha zonat e tjera të vendit. “Lojërat e urisë” është një aktivitet i përvitshëm, ku një djalë dhe një vajzë të moshës 12-18 vjeç nga secili prej 12 rajoneve, zgjidhen nga një lotari për të konkurruar në një betejë deri në vdekje, e cila transmetohet në televizion. Libri në përgjithësi mori kritika të mira, por disa kritikë letrarë gjetën ngjashmëri mes tij dhe librit të një autori japonez. “Lojërat e urisë” është përkthyer në 26 gjuhë, ndërsa ekranizimi i tij vitin e kaluar pati sukses të jashtëzakonshëm financiar.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-52-35-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 340
  • Book dimensions: 140 x 207 x 25 mm

More About the Author

Suzanne Collins -

All rights reserved. © 2015 Library Albania