Buy this product
1200 Lekë

Lojëra për të gjithë ( Published by: Aeditions in 2020 )

Author:  Grup autorësh

Logjikë, shpejtësi në përllogaritje, strategji dhe durim. Ju mund t’i zhvilloni këto aftësi duke u argëtuar me lojërat që kemi krijuar në këtë libër. Pasi të përgatisni figurëzat dhe gurët që do t’ju duhen për të luajtur, mund të filloni menjëherë që ta vini veten në provë, duke i sfiduar shokët në një garë në hapësirë ose në laborator. Shkenca nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese sa ç’është në këtë libër.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 71 7
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 20
  • Book dimensions: 270 x 360 x 14 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania