Blije këtë produkt
700 Lekë

Loja e fituar ( Botuar nga: Vllamasi në 2014 )

Autori:  Dario Rexhollari

Ai tundi koken dluke më buzëqeshur, sikur të më falenderonte që po e ndiqja në çdo fjalë të tij. - Dashuria ka bërë që të krijoheshin jetët, dhe po ajo i mban ato në një vijë lineare që ka formën e infinitit.Por, nëse futemi më në thellësi të saj, njerëzimi dhe feja e tij do të mësojë misteret më të mëdha, që nga koha e krijimit.Brenda njeriut, ka një numër të ngjashëm sekretesh që përngjet me infinitin. Nëse arrin të notojë në këtë thellesi, do të njohë ndjenjat që bëjne te jetosh parajsen ne ferr,gurin filozofik dhe gjithe studimin e errësirës. - Si do të preken, atëherë? - e pyeta i çuditur. - Gjithë këto mistere dhe sekrete, gjenden në gjuhën e alkimistëve, në ndjekjen e rrugës drejt së vërtetës. Pas ndjekjes së saj, njeriu nuk do të ashtuquhet njeri,dhe nuk do te prese me per sekondat e fundit te jetes,që të konsideroje njohjen e vetvetes... Qëllimi i ekzistencës së njeriut, është vetvetja e tij! Zemrae njeriut, Deinart, mban lidhur te vërteten me hipotezen e shtrember,qe nga me te drejte mund te thuhet se njeriu eshte misteti i mistereve... mishi që përpiqet të zevëndësojë makinën që nuk ka as fillim dhe as mbarim, duke i dhuruar asaj, shpirtin e tij...

Çmimi: 700 Lekë
Blije këtë produkt
700 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Vllamasi (2014)
  • Botuar në: 2014
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-13: 978-9928-179-09-8
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 263
  • Përmasat e librit: 132 x 205 x 17 mm

Njihu me Autorin

Dario Rexhollari -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania