Buy this product
300 Lekë

Lodërzat e alfabetit ( Published by: Extra in 2007 )


Libri, “Lodërzat e alfabetit”, ju mëson fëmijëve, 36 germat e alfabetit, nëpërmjet vjershëzave dhe ilustrimeve me ngjyra. Vjershëzat, mund të përdoren, sipas alfabetit, për t’u recituar në festën e abetares.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-16-70-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 40
  • Book dimensions: 203 x 286 x 3 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania