titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
"Kthehu me dallëndyshet" i autorit Naim Jonuzi,është libri i tij i tretë, pas dy librave me poezi dhe prozë, "Anija plakë", botuar në vitin 2016 dhe "Nata plakë", që mban vitin 2017.
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Pasi arratiset nga një martesë me mblesëri dhe e dhunshme, shtatëmbëdhjetëvjeçarja Lakshmi largohet nga fshati i prapambetur i viteve 1950 drejt qytetit plot gjallë të Xhaipurit. Atje, bëhet artiste e kënasë dhe njeri i besuar, e kërkuar së tepërmi nga gratë e pasura të shtresës së lartë. Por megjithëse i besohen të fshehtat e pasanikëve, kurrë nuk mund t'ua zbulojë atyre të fshehtat e veta.
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Zjarri që shkatërron pothuajse krejt fermën e familjes Sinkler, s'është asgjë në më shumë sesa një fatkeqësi tjetër që mbetet t'i shtohet malit të problemeve të saj. Përgjatë dy viteve të fundit, Parker Sinkleri ka mbajtur mbi shpatulla përgjegjësinë e rritjes së motrës dhe të vëllait, pas vdekjes së parakohshme të prindërve.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Lili Kaizeri ka bërë paqe me jetën vetmitare, por pa probleme, si vejushë, ama kur një i panjohur i çon një violinë në dyqanin e saj të antikave në qendër të Berlinit dhe i thotë se ajo i përket, jeta e saj do të ndryshojë rrjedhë. Pse duhet të trashëgojë një objekt aq të çmuar.
Çmimi: 1300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
"Filli", romani i dytë i shkrimtares nga Uellsi Sian Melangell Dafydd me ngjarjet e vendosura në Luftën e Dytë botërore dhe në kohështrirjen pas përfundimit të luftës, nxjerr në pah historitë e ushtarëve të burgosur italianë që u dërguan për punë të detyruar në fermat bujqësore në veri të Uellsit.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Silvio është pesëdhjetë e pesë vjeç, por ndihet më i madh në moshë. I ka ardhur në majë të hundës puna ku po punon prej tridhjetë vjetësh. Ka parë mjaft prej kolegëve të tij të vijnë e të ikin.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Një udhëzues autoritativ për të kuptuar Kinën Bashkëkohore.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Trupi i dekompozuar i një adoleshenteje gjendet nga policia në një fushë. Ajo është përdhunuar dhe torturuar për disa ditë me rradhë dhe më pas është varur. Por ajo nuk është e vetmja Oficerit të policisë Jan Magson, që jeton larg djalit të tij dhe është i pikëlluar nga humbja e bashkëshortes, i është ngarkuar detyra që t'i zbulojë këto raste.
Çmimi: 1300 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania