titleToAlt
Ky libër është një himn kushtuar humanizmit, atij më të bukurit, atij njerëzorit, të cilin shpesh e anashkalojmë ose e marrim për të mirqenë. Të jetuarit është gjëja më e bukur që mund të na ndodhë. ndonjëherë e harrojmë këtë fakt e mjaftohemi me ekzistencën. Mësojmë t'i gezojmë komeditë, pasi kemi jetuar tragjeditë. Mesojmë të vleresojmë kohën, pasi pjesa më e madhe e saj ka kaluar, mësojmë vlerën reale të dashurisë përgjithesisht pasi e kemi humbur atë. Mësojmë të falim, pasi njerëzit nuk janë më. E shpesh ndodh që i falim të gjithë, përveç vetes. E gjithë kjo tablo është në një farë mënyre vetë tragjedia e jetës.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Autorja e këtij libri, nëpërmjet gërshetimit tërheqës dhe shumë dinamik, arrin t'i përcjellë lexuesit ngjarje mjaft origjinale, ku janë pranë njëra-tjetrës trillimi artistik dhe të vërtetat jetësore. Libri është një vepër letrare, e shoqëruar me përjetime psikologjike e arsyetime sociologjike, që e bëjnë veprën shumë interesante dhe të afërt për lexuesin, shumë prej të cilëve i kanë të njohura ngjarje apo personazhe si të këtij libri.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania