titleToAlt
Çmimi: 400 Lekë
titleToAlt
Libri “Eja dallëndyshe”, përmban përalla të bukur, të ilustruara për fëmijë. Midsi tyre do të gjeni këto përralla: Ketri dhe ujku, Trumcaku i vogël çapkën, Patat budallaqe, Maçoku i zi, Tigri dhe majmuni, Në pranverë, Nina-nana, Shtëpia e bubit e shumë të tjera.
Çmimi: 1200 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania