titleToAlt
Janka, një vajzë e re në ndjekje të lirisë dhe në kërkim të vetërealizimit, vendos të bëhet aktore. Puna në Skenë na jep idenë se ëndrra e saj është realizuar, por realiteti ka pak lidhje me pritshmëritë. Pagesa që merr, nuk është e mjaftueshme për të përballuar jetesën.
Çmimi: 1050 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania