titleToAlt
Ky liber flet per shkaqet dhe te fshehtat e rrezimit te Bankes gjigande Lehman Brothers me 2008
Çmimi: 1100 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania