titleToAlt
Pse duhet lexuar romani "I pari për të vdekur", i cili ka fuqinë e magnetit për lexuesin? Së pari: Njohim një shkrimtar të madh, James Pattersonin i cili ka mendje të jashtëzakonshme dhe një zemër të madhe.Një shkrimtar që ka shitur mbi 300 milionë kopje të librave të tij dhe arrin të fitojë afro 100 milion dollarë në vit, e që me bujari u jep mbështetje universiteteve, mësuesve në kolegje, librarive të pavaruara, bibliotekave të shkollave e kështu me radhë. Të shkruarit është magjia e talentit, por edhe të lexuarit duhet të jetë dhunti popullore në çdo vend. Së dyti: I gjithë romani "I pari për të vdekur" është një betejë e vërtet e "Gratë e Klubit të Vrasjeve"; e Lindit, Klerit, dhe Xhillit e forcave policore amerikane kundër krimit.Krimi fshihet e mund te fshihet kudo e kurdoherë, por frika e tij përballë njerëzve të ndershëm e të devotshëm, profesionistë e guximtarë të vërtetë, e zhbëjnë atë. Vjen ora dhe ai zbulohet, është padiskutim në bankën e të akuzuarit. Krim pa ndërshkim nuk ka!
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania