titleToAlt
Libri eshte botuar ne vitin 1925 ne Paris, aty ku ishte i ngujuar edhe ish Ministri Sazonov pasi ne Kremlin u instaluan komunistet; dy vjet me pas, autori do te ndronte jete; ne kete liber mund te shohim pa doreza kendveshtrimin rus mbi shqiptaret dhe ceshtjen shqiptare; si edhe qendrimin Austro-hungarez kunder marrjes se Shkodres nga Malaziast dhe te Durrsit nga Serbet ne L.I.Ballkanike dhe kercenimi i Rusise me Lufte Boterore nese nuk i terhiqte Serbine e M.Zi
Çmimi: 1190 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania