titleToAlt
Çmimi: 400 Lekë
titleToAlt
Pesë principe për të pasur perspektivë në jetë.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
TË GJITHË NE KËRKOJMË MËNYRA për të pasur nën kontroll jetën, në familje, punë, në shëndet, ose në planet që kemi për të ardhmen. Sfidat e përditshme shpesh na dërrmojnë, duke na e bërë jetën më të vështirë nga çfarë është në të vërtetë. Lajmi i mirë është se përgjigjet gjenden përpara nesh.Dhe ato janë  Më të lehta nga se e mendoni. Në bestsellerin fenomenal "Mos e vrisni mendjen për gjëra të vogla", Richard Carlson u tregoi miliona lexuesve se si të mos lejonin që gjërat e vogla në jetë t'u prishnin lumturinë. Në librin "Më lehtë nga se mendoni", Carlsoni na tregon se duke ndërmarrë ndryshime të vogla, por shumë të efektshme mund ta vëmë jetën në rrjedhën e duhur.Me mënyrën fantastike të dhënies së këshillave nëpërmjet historive, Carlson na sugjeron tridhjetë e nëntë mënyrë të vërtetuara që tregojnë se si një ndryshim fare i vogël mund të bëj një dallim të madh dhe të rëndësishëmnë jetën tonë.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Si mund të largoni mendimet negative dhe si mund ta bëni lumturinë një zakon .Richard Carlson, autori i librit të famshëm "Mos e vrisni mendjen për gjërat e vogla"... ju tregon çelësin si mund ta arrini këtë. Çlironi fuqinë e pozitivitetit dhe hapni dyert që të shijoni gëzimin çdo ditë të jetës suaj.Duke përdorur mençuri praktike dhe strategji të thjeshta, me qëllimin për të ndryshuar perspektivën tuaj njëherë e mirë, ju nuk do të luftoni më me ndjenjat tuaja dhe do vazhdonintë ecni përpara me jetën tuaj. Pra: Jepini lamtumirën gjendjes së dëshpëruar, jetoni momentin dhe jepini hov lumturisë suaj..
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Nëse do të kishe një orë kohë për të jetuar dhe do të mund të bëje një telefonatë, kë do të telefonoje? Çfarë do t'i thoje? Pre po pret? Vdekja e papritur dhe tragjike e Richard Carlson – it në dhjetor të vitit 2006 tronditi miliona fansa të tij, madje edhe letrat e shumta ngushëlluese të tyre nuk mundën ta lehtësonin humbjen që ndjeu bashkëshortja e tij, Kristina. Për të zbutur pikëllimin e saj, ajo vendosi të sistemojë dhe tani kujdeset për botimin e të gjithë letrave dhe kujtimeve të shkëmbyera për një çerek shekulli, duke përjetuar kështu edhe një herë emocionet dhe duke mbajtur gjallë kujtimin e bashkëshortit të saj të ndjerë. Në një akt thellësisht prekës gjatë këtij procesi, ajo u përqendrua në një letër plot me pyetje, të cilën asaj ia ka dhuruar Richard – i në përvjetorin e tetëmbëdhjetë të martesës. Kristin i është përgjigjur me emocione befasuese letrës së Richard – it. Nëse e shohim më në detaje, brenda kësaj lidhjeje të veçantë, botimi i tyre në këtë libër është një dhuratë e veçantë për shumë njerëz të cilëve u ka ndryshuar jeta nga veprat që ka botuar Richard – i.
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Eksiston një mënyrë tjetër se si i vendosim lidhjen me jetën, një mënyrë më e butë, më shumë e dobishme e cila e bën jetën të duket më e lehtë dhe njerëzit e përfshirë në të më shumë të kuptueshëm. Kjo "mënyrë tjetër" e të jetuarit përfshin të zëvendësosh shprehitë e vjetra të "reagimit" me shprehi të reja të perspektivës. Këto shprehi të reja na mundësojnë për të patur një jetë më të larmishme dhe më bukur.
Çmimi: 600 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania