titleToAlt
A do të jetë kjo ditëlindje e Nikit e gëzuar apo e gabuar?
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Në librin e 11-të të serisë bestseller Ditarët e Peshkopes Niki merr lajmin që do të shkojë për një javë në Akademinë Ndërkombëtare “North Hampton Hills” si pjesë e një programi për shkëmbimin e nxënësve! Është një shkollë shumë prestigjoze, që njihet për nxënësit e saj të dalluar, mësues të rreptë, uniforma elegante dhe godina të bukura... një ndërthurje mes shkollës së magjisë Hoguarts dhe një hoteli luksoz me pesë yje! Por Niki është e tmerruar nga ky ndryshim pasi është e njejta shkollë ku është shpërngulur mbretëresha e dramës, Mekenzi Hollister.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Aktiviteti: Putrat Misioni i Nikit: Të fshehë 7 këlyshët nga 2 prindërit e saj, nga e gjithë shkolla dhe nga vajzat zemërngushtë që është gjithnjë e gatshme për tu hakmarrë!
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Rrugëtimi i Nikit drejt famës: ✔ Përballja me Divën ✔ Mosmarrëveshja me shoqet e ngushta ✘ E guximshmja, e cila e fiton famën falë talentit të saj.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Receta për të qenë një katastrofë: 4 përbërës. Shto 2 shoqe dhe dashurinë sekrete. Pjesëtoji me një vajzë të keqe, të gatshme për të shkatërruar Nikin. Përzieji mirë, fërko sytë dhe fillo të qash.
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Herën e fundit që folëm për heroin tonë, ai kishte ngecur mbi picën gjigante, pasi ishte rrëzuar orët e vona nga tubot e shkollës “South Ridge”, i rrethuar nga tre kriminelë të pamëshirshëm! A do të copëtohet vallë Maksi copë e çikë si djathi mocarela mbi picën e fortë? A do ta hanë hajdutët e uritur picën me Maksin e ulur në të? A do të arrijë vallë shoqja e tij Erina, gjaniu i informatiës, ta ndihmojë të dalë i gjallë nga kjo situatë?
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Maks çapëni do të përballet me vendin më të frikshëm që ka ndeshur ndonjëherë në jetën e tij: shkollën “South Ridge”. Në shkollën e tij ka shumë gjëra që ja vlejnë, por ka edhe një problem të pa shmangshëm: Dagun, të fortin e shkollës, hobi i të cilit është të fusë Maksin në dollap. Ah sikur Maksi të ishte si heroi në librat e tij humoristikë! Fatkeqësisht aftësia e çuditshme e Maksit, porhuajse mbinjerëzore, për të nuhatur picat deri në një lagje tjetër nuk do ta ndihmonte të shpëtonte njerëzit apo të pengonte të kqinjtë.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Këshilla e Niki Maksuellit si ta kuptosh që ai të pëlqen: Ai do që të shkkojë me ty në mbrëmjen më të rëndësishme të vitit.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
E dashur Zonjusha e Gjithëditur. Mendoj se armiku im po përhap thashetheme për mua. Më ndihmo ! O Perëndi!!! Armikut tënd mos i fillon emri me “Me” dhe i mbaron me “Kenzi”? Ndoshta ti, mund të më japësh ndonjë këshillë! Shoqja jote , Zonjusha e Gjithëditur
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Udhëzimet e Nikit për të rrëshqitur në akull: 1: Gjej një motiv frymëzues për të cilin të interpretosh në akull. 2: Bashkohu ne shoqet e tua të ngushta, Kloin dhe Zoin. 3: Hiqe qafe Mekenzin!!! 4.Sigurohu që mund të rrëshqasësh në akull...
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania