titleToAlt
Novela “I vogli Donat Argjendi”, është një nga rrëfenjat e para të letërsisë sonë për fëmijë. Autori i vendos ngjarjet në kohën e princërve shqiptarë. Djali i një prijësi rrëmbehet nga kusarët dhe pas shumë peripecish kthehet tek prindërit. Me një gjuhë të thjeshtë, autori iu përcjell fëmijëve mesazhin se liria fitohet me sakrifica dhe i mëkon me dashurinë për atdheun.
Çmimi: 300 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania