titleToAlt
"Kush nderon të tjerët, ka nderuar edhe veten."
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
"Në fund të fundit, poezia është dukuri shpërthimi, ku e veçanta (subjektivja), shfaqet mbi të përgjithshmen (objektiven), ashtu sikurse nektari mbi petalet e luleve."
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
“...Libri është mjaft tërheqë, me tema psikologjike, të bukura e të shkruara me mjeshtëri artistike. Në to shpaloset një estetikë realiste e ndërlidhur me mjedisin, me shoqërinë dhe e pasur me ndjesi të brishta. Autori mbizotëron gjendjen shpirtërore të personazheve...”- Prof, Dr. Ilinden
Çmimi: 500 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania