titleToAlt
Mathew Keating, një ish pjesëtar i Forcave Speciale dhe ish - president e ka mbrojtur gjithmonë familjen me të njëjtën forcë që ka mbrojtu dhe atdheun. Por tani ndihet i sulmuar personalisht. Melaninë vajzën e tij adoleshente ia rrëmben një i çmendur.
Çmimi: 1690 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania