titleToAlt
Das kleine Buch Albaniens Golgatha' ist im Wesentlichen eine Zusammenstellung von Presseberichten a us Kosova wahrend der Balkankriege, 1912-1913.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Në këto troje jeton një popull trim e liridashës, një popull që nuk pranoi kurrë të mbante mbi shpatulla zgjedhën e huaj megjithëse lëngoi për shekuj e shekuj në robëri". Dhe zgjidhja është fare e qartë: "Shqiptarët duhet të shfarosen!" "Qëllimi i këtij shkrimi është të zgjojë ndërgjegjen e publikut evropian. Tani e tutje heshtja e mëtejshme do të thotë bashkëfajësi".
Çmimi: 500 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania