titleToAlt
Ti mund të ikësh nga ushtria, por nuk ikën ushtria nga ti. Jo gjithmonë. Jo përfundimisht... Dikush ka tentuar të vrasë presidentin francez. Sa snajperë mund të qëllojnë nga një kilometër e treqind metra? Xon koti, ish - snajper i Ushtrisë Amerikane, është një prej tyre. Pas pesëmbëdhjetë vjetësh burg, më në fund del dhe...papritmas cënohet siguria e një samiti të G8 -s, i mbushur me liderë botërorë. Nëse dikush mund ta ndalojë kotin, është ai që e ka bërë edhe më parë: Xhek Riçëri, më i miri i më të mirëve.
Çmimi: 1400 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania