titleToAlt
Kur u zgjodh për Përzgjedhjen, Amerika nuk e kishte ëndërruar kurrë se do ta shihte veten aq pranë kurorës ose zemrës së Princit Makson. Por ndërsa afrohet fundi i garës dhe kërcënimet jashtë mureve të pallatit bëhen më të mprehta, Amerika e kupton se sa shumë e do humbjen - dhe sa fort duhet të luftojë për të ardhmen që dëshiron. “Tërheqës, rrëmbyes dhe i mbushur me sasinë e duhur të drithërimave!” - Kiersten White. “Ëmbëlsisht zbavitës” - Publishers Weekly. “Një rrëfim tërheqës që të kujton librin “Matched” të Ally Condie” – SLJ.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Përzgjedhja nisi me 35 vajza.Tani,me grupin e tkurrur deri te Elita,gara për të fituar dashurinë e princit Makson është më e ashpër se kurrë .Sa më tepër i afrohet kurorës Amerika, aq më tepër përpiqet të kuptojë ku e çon zemra e vërtetë...
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Mundësia për t'u ngjitur në botën e fustaneve vezulluese dhe bizhuterive të paçmuara. Për të jetuar në një pallat dhe për t'u ndeshur për zemrën e Princit Makson.
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania