titleToAlt
Herë-herë gjen kurajë vështrimi im i mekur dhe nis e kërkon një frëngji të vogël sa një kongjill, ashtu si fëmija që kërkon me këmbengulje një lodër harraar diku e për të përmbys kthen të gjithë shtëpinë Unë e di, është patjetër diku kjo frëngji e harruar, e ngushtë sa një vrimë gjilpëre, ku mund të feksë vetçm rrezja belkëputur dhe e kolme e ëndrrës si dritërim i ëmbël e i brishtë prej xixëllonje.
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania