titleToAlt
Me këtë libër modest synojmë dhe shpresojmë se do t'i hapim një dritare sado të vogël lexuesve shqiptarë, duke i zgjeruar atij horizontin me një çështje shumë aktuale se selefizmi.
Çmimi: 600 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania