titleToAlt
Bota komplekse e kafshëve paraqitet në këtë libër në një mënyrë të thjeshtë dhe të qartë, pa e errësuar aspak rreptësinë shkencore. Nga format e jetës primitive, te të parët tanë në evolucion, nga insektet e vogla deri te balenat gjigante; çdo kafshë vjen e përshkruhet në mjedisin e vet natyror, duke vënë në pah karakteristikat fiziologjike dhe sjelljen. Vepra përbën, kështu, një lexim argëtues, përveçse një ndihmë të madhe didaktike.
Çmimi: 2500 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania