Per shkak te situates se Covid-19, porosite jashte Shqiperise jane bllokuar deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to Covid-19 situation, orders for out of Albania have been blocked until a further notice.
Thanks for your understanding.

 

 

titleToAlt
Përsëri Afrika, me skenarët e saj të një bukurie madhështore, qëndron si sfond i këtij romani të paharrueshëm. Manfred De la Rei dhe Shasa Kortnej lënë mënjanë urrejtjen atavike që i ndan për t'u bashkuar në luftën kundër apartheid-it. Por lufta përhapet e pamëshirshme dhe në konflikt shpërthejnë urrejtja dhe vrulli, kudo ndizen "flakët e zemërimit”…
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania