titleToAlt
"Vajza e doktorit" është një libër sa vetjak, aq edhe universal, i shkëlqyer dhe zbavitës. Ai shquhet për një inteligjencë mahnitëse, brishtësi dhe vitalitet.nLiza është një karakter simpatik, me të cilin lexuesi njësohet dhe e ka të pamundur ta ndërpresë leximin, pa zbuluar se ç'ka ndodhur në jetën e saj.
Çmimi: 500 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania