titleToAlt
Ata ishin çifti i përsosur, në prag të martesës së përsosur derisa një zbulim tronditës u tregoi se asgjë nuk është ashtu siç duket.
Çmimi: 1300 Lekë
titleToAlt
Romani "Shkuesja e Nantucket" është një libër që lexohet me një frymë, por jehona e mesazheve të tij e ndjekin nga pas lexuesin si një hije për një kohë të gjatë. Dashuria bën realitet të pamundurën! Dabney Beech është shkuesja e formuar në Havard, por që lumturinë e gjen tek dashuria për njerëzit dhe vendin e saj me të cilin është lidhur si jeta, drita dhe ajri. Në labirintet e jetës, në të mirë dhe në të keqe, ajo në fund të jetës së saj mbështetet tek dashuria si Anteu tek Toka.
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania