titleToAlt
Jeta është shumë e bukur, nëse nuk lejoni asnjë në tokë t'ju nxijë qiellin që keni mbi kokë. Riskun tënd askush nuk ta merr dot, e jotja do të gjejë dhe qofsh milje larg. Çfarë është caktuar për ty në këtë botë, mes qindra ecejakeve, tek ti kthehet prapë.
Çmimi: 500 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania