titleToAlt
Vepra kryesore e këtij libri është zbulimi i të fshehtave apo manipulimeve të mëdha historike. Ky libër ndjek si një fill i dritën e historisë dhe figurat pishtar të njerëzimit, si edhe figurat apo institucionet e errëta e të fetishizuara me dredhi e gënjshtra nga historia. Autori tregon se planetin e kanë drejtuar dhe vazhdon ta drejtojë një pakicë nga Vllazëria e lashtë që nga koha e Egjiptit, të cilët janë manipuluar nga shteti Luciferik dhe, gjithashtu edhe ata kanë manipuluar me të njëjtën mënyrë njerëzimin. Hap pas hapi lexuesi do të shikojë këndvështrimin e autorit për disa nga fetë kryesore të njerëzimit, duke duke i quajtur ato si shkaktare të prodhimit të një lumi të madh enerigjie negative mbi planet, për shkak të intolerancës dhe fondamentalizimit reciprok.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Ky mund te quhet libri i pare ne shqip per ndertimin astronomik te Diellit dhe planeteve te tij, ne kuader te Sistemit me te gjere, Plejades dhe rrotullimi i tij si 'planeti' i gjashte dhe me i jashteshkruari i 5 diejve te tjere brenda tij, duke pasur ne qender yllin Alcyne; nje rrotullim zgjat rreth 26 mije vjet, me 12 shenja zodiakale te diellit me rreth 2100 vjet sejcila; toka ndryshon boshtin manjetik 1grade ne 72 vjet; do te shihni ndikimin e fotoneve mbi intelektin e njeriut ne shenjat e ujorit (ku do te hyjme mbas vitit 2012) dhe ne shenjen e luanit, periudha keto te quajtura te arta ne ciklin e 26 mije vjeteve (pra jane 4200 vjet te arta nga ndikimi i fotoneve, gjithesej); libri i pare qe studion shpirtin dhe i kundervihet, feve te te gjitha llojeve, shkences, sistemit te edukimit etj.Nje liber shume i bukur e interesant;
Çmimi: 1200 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania