titleToAlt
Ja ku mbërrijnë gratë e vogla të shekullit të njëzet e njëtë! Si ta çosh deri në fund një mision sekret në shtëpinë Martini? E pamundur! Mama Irisi ishte gjithnjë e zënë me shkrimin e romaneve rozë apo duke u kuturisur në receta të pagjasa: baba Korneliusi i binte baterisë në kupë të qiellit ose bënte ndonjë proçkë. Pa folur për Tesën me tualetin (dhe admiruesit) e saj dhe për Livin që, përveçse e angazhuar në shpëtimin e botës, tani kishte edhe probleme... zemre! Po të shtosh edhe Kenin me makthet e saj, si t'ia bëjë Malea Martini për të ndjekur prirjen e saj prej agjenteje sekrete? Eh, ndoshta s'është dhe aq e vështirë...
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Nëse e do marrëzisht motrën tënde për këtë bindesh sepse të ha meraku për të, apo sepse të bien këmbët duke mos lënë vendpa e kërkuar, edhe pse kishe plot gjëra të tjera më të mira per të bërë!"
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
“Motrat e vogla janë si karamelka: të ëmbla dhe të ngjitura, por, kur ta sjellin në majë të hundës, ndjen dhimbje barku. Por, pa to, gjithçka do të ishte mërzi e shkuar mërzisë!”
Çmimi: 1000 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania