titleToAlt
Zjarri që shkatërron pothuajse krejt fermën e familjes Sinkler, s'është asgjë në më shumë sesa një fatkeqësi tjetër që mbetet t'i shtohet malit të problemeve të saj. Përgjatë dy viteve të fundit, Parker Sinkleri ka mbajtur mbi shpatulla përgjegjësinë e rritjes së motrës dhe të vëllait, pas vdekjes së parakohshme të prindërve.
Çmimi: 1200 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania