titleToAlt
Kurthi i pushtetit nga Carlo A. Martigli është një libër që do të emocionojë lexuesit e apasionuar pas historisë, ata që kërkojnë arsye të fshehta në lojërat e pushtetit dhe nuk ndalen para asaj që duket në sipërfaqe.
Çmimi: 1200 Lekë

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania